Arleya’s Bygg & Fastighetsservice

Många av mina läsare här på bloggen vet ju att jag för det mesta skriver om saker och ting som har med mat och restaurang att göra, då jag faktiskt driver en egen restaurang och det är min största passion här i livet. Dock så var det en hel del av mina läsare som hörde av sig till mig efter förra veckans inlägg där jag skrev om det måleriarbetet som vi har hållit på med under ett par veckor nu och undrade ifall jag kunde rekommendera den målare här i Mölndal som jag vänt mig till för att få hjälp med mitt måleriprojekt.

Därför så är dagens inlägg lite riktat till alla ni som hört av er och befinner er i exempelvis Partille och Kungsbacka också, då jag vet att detta företaget som jag kommer att rekommendera även vänder sig dit med mera. Arleyas Bygg & Fastighetsservice heter det företaget som jag personligen valde att vända mig till efter att jag fått en del rekommendationer från grannar och bekanta som har anlitat deras tjänster till bland annat trädgårdsarbeten, måleriarbeten eller städservice. Jag hade, innan jag hörde av mig till dem och anlitade dem, endast hört bra saker så jag kunde ju känna mig rätt så trygg på min sak. När det kommer till min restaurang så måste det helt enkelt bli rätt på en gång och det ska gå snabbt och smidigt samt utföras noggrant och korrekt. Hur som helst, så är jag verkligen supernöjd nu när vi börjar närma oss slutresultatet och med tanke på hur trevliga och engagerade Arleyas Bygg & Fastighetsservice är att ha och göra med, så kan jag verkligen varmt rekommendera att det är till just dem som ni vänder er ifall ni behöver hjälp med något av det som jag nämnde ovan!