Nya och fräscha toaletter på restaurangen

God förmiddag på er! Välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på min blogg, det ska idag handla om restaurangen där jag jobbar och den badrumsrenovering i Oskarshamn som genomfördes där. Toaletterna behövde en uppfräschning och vi vände oss till Frekas Måleri & Golv AB för att få hjälp med renoveringen.

Både badrummet till oss i personalen och kundtoaletterna behövde en rejäl uppfräschning när vi kontaktade det här företaget. Det hade inte hänt någonting på toaletterna samt badrummet sedan jag började jobba på restaurangen för ungefär sju år sedan. Tillsammans med mina kollegor och chefen kom vi fram till att det behövdes en renovering, de behövde helt enkelt fräschas upp för att vara inbjudande. Det var min chefs ansvar att hitta ett bra företag för vår badrumsrenovering i Oskarshamn, och han hittade Frekas Måleri & Golv AB. Personligen tycker jag att det var ett bra val av företag för arbetet, de skötte allt väldigt snyggt och gjorde att vi fick riktigt fina resultat. När vi fick se det slutgiltiga resultatet märkte man verkligen hur väl de hade lyssnat på våra önskemål och behov, allt det vi ville skulle finnas på toaletterna fanns där. Lyftet på våra toaletter gjorde verkligen jättemycket för restaurangen, den fick direkt en mycket fräschare känsla i sin helhet. Själv är jag glad över att vi valde att renovera toaletterna och badrummen, vilket jag tror mina kollegor kan hålla med om. Vi har sedan renoveringen fått många fina kommentarer av kunder, majoritetet tycker också att de fräscha toaletterna gör mycket för restaurangens karaktär. Avslutningsvis skulle jag egentligen bara vilja rekommendera det här företaget ifall ni behöver hjälp med en badrumsrenovering i Oskarshamn, av dem kommer ni definitivt få all den hjälpen ni behöver.