Restaurang här på Östermalm

Hej igen! Som många av er redan vet så skriver jag ju ofta här på bloggen om saker och ting som har med just mat och restaurang att göra, då det är någonting som jag verkligen tycker om att få kunna dela med mig av till er alla. Idag så hade jag tänkt att jag faktiskt skulle ta och till och med rekommendera en restaurang här på Östermalm där jag befinner mig som heter Två Små Svin. Det här är nämligen en restaurang som jag länge har velat skriva om här på min blogg, men det har bara aldrig blivit av.

Nu så kan jag dock direkt säga att jag inte har något annat än prisande ord att säga om denna restaurang och ifall ni nu då skulle vara sugna att testa på dem och deras meny, så måste ni helt enkelt bara se till att göra det! Jag tycker verkligen att de är hur duktiga som helst när det kommer till det som de gör och maten är oerhört utsökt varje gång. Personalen är dessutom kunnig och trevlig och ser till så att man som gäst och kund har en härlig miljö att äta i samt att man blir trevligt bemött och omhändertagen när man har önskemål och så vidare. Jag tycker i vilket fall som helst att Två Små Svin är en suverän restaurang och därför hoppas jag på att jag kommer att kunna uppmärksamma dem lite mer för alla er som ni har vägarna förbi Östermalm och är sugna på riktigt kvalitativ och god mat. Nu så ska jag dock kanske inte göra detta till ett allt för långt inlägg, så istället kommer jag att ta och lägga in en länk i texten på detta inlägg så att ni kan klicka er vidare till Två Små Svin och deras egna sida!